Haittalintujen torjunta

Eroon haittalinnuista tehokkaasti ja vaivattomasti

Kesykyyhkyjen eli pulujen pesiminen rakennuksissa voi levittää tarttuvia tauteja, kuten salmonellaa ja ornitoosia (psittakoosi/papukaijakuume). Pulujen ulosteet likaavat myös rakennusten julkisivuja ja vaurioittavat rakenteita.

Tarpeen mukaan joko lintuesteet tai verkottaminen

Haittalintujen torjunnassa käytämme käyttökohteesta ja lintulajista riippuen joko Ecobirds-lintuesteitä (lintupiikkejä) tai verkotusta. 

Verkottaminen on tehokas karkotusratkaisu rakennusten mahdollisissa pesimäpaikoissa, kuten räystäsalueilla, välikattojen raoissa ja muissa kulkuaukoissa. Tarjoamme verkotuspalvelua vuosikymmenten kokemuksella kohteeseen kuin kohteeseen.   

Lintuesteiden asennuspalvelu

Asennamme Ecobirds-lintuesteitä kaikkiin kohteisiin, joissa lintujen oleskelu ja pesiminen halutaan estää. Lintueste soveltuu asennettavaksi kaikentyyppisiin rakennuksiin ja pintamateriaaleihin. 

Ecobirds-lintuesteillä torjutaan tehokkaasti pulujen, lokkien, naakkojen ja varisten oleskelu sekä
pesiminen vahingoittamatta lintuja tai rakennuksia.  Lintueste koostuu iskunkestävästä muovikiskosta sekä haponkestävästä teräksestä valmistetuista sauvoista, jotka estävät lintujen laskeutumisen reunapellitykselle tai muulle asennuspaikalle.

Haittalintujen torjunta on aina järkevintä ja tehokkainta aloittaa ennen kuin pesimäkausi alkaa, ota yhteyttä!