Tuhohyönteisten ja jyrsijöiden torjunta

Tuholaistorjuntaa tehokkaasti ja nopeasti

Tuhohyönteiset ja jyrsijät aiheuttavat mittavia vahinkoja asunnoissa, toimistoissa, julkisissa rakennuksissa ja teollisuuskiinteistöissä.

Lisäksi ne ovat terveysriski ihmiselle levittäessään bakteereja ja tarttuvia tauteja. Tuhohyönteiset ja jyrsijät ovat erityinen riesa elintarviketeollisuudessa.

Vuosisopimukset ja tilaustyöt

Tuholaisten torjunta ja hävittäminen kannattaa antaa meidän hoidettavaksi. Käytössämme on tehokkaat ja ammattimaiset menetelmät, joiden avulla päästään nopeasti eroon vaikeistakin tuholaislajeista. 

Tarjoamme tuholaistorjuntaa akuutteina tilaustöinä sekä vuosisopimuksina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tilaustöissä nopeus on palveluvalttimme.

Suosittelemme toimintamalliksi vuosisopimusta, jolloin tuholaistorjuntaa tehdään ennalta ehkäisevästi ja järjestelmällisesti riskejä halliten ympäri vuoden. Vuosisopimuksessa kustannukset ovat pienet verrattuna vahinkoihin, joita tuholaiset voivat saada aikaan. 

Jyrsijätorjuntaa loukutus- ja syötitysmenetelmillä

Ympärivuotinen toimintamalli on erityisen kustannustehokas rottien ja hiirien torjunnassa. Ennalta ehkäisevällä toiminnalla saadaan parhaat tulokset ja minimoidaan vahingot.

Rottien ja hiirien torjunnassa käytämme tilanteesta riippuen loukutus- tai syötitysmenetelmiä. Oikein käytettyinä loukut ovat tehokas torjuntakeino, eikä tarvetta myrkytykselle ole. Rottien torjunta on sallittua vain koulutetuilla ammattilaisille, anna siis rottaongelma meidän hoidettavaksi.

Tuhohyönteisten torjuntaa ruiskutus- ja sumutusmenetelmillä

Tuhohyönteisten (mm. turkiskuoriainen, russakka, sokeritoukka, elintarviketuholaiset) torjunnassa käytämme tilanteesta riippuen ruiskutus- tai sumutusmenetelmiä.

Ruiskutus soveltuu parhaiten ryömivien hyönteisten torjuntaan, sumutusta käytetään pääasiassa lentävien hyönteisten torjuntatyössä.

Torakoiden torjuntaa geelisyötillä
Sokeritoukkien torjuntaa ruiskuttamalla
Liima-ansa ryömiville hyönteisille
Rottien ja hiirien syöttiasema

Yleisimmät tuholaiset

Russakka
10-16 mm

Sokeritoukka
n. 12 mm

Rotta
n. 15 cm

Seinälude
n. 5 mm

Kotihiiri
n. 9 cm

Turkiskuoriainen
n. 6 mm